I need you right in front of me

Jag är såld på den här låten. Det är magnifikt! Jag gillar originalet skarpt men det här är even better. LYSSNA OCH NJUT; http://www.youtube.com/watch?v=DE9IchvpOPk

Kärlek

<3

JAG SAKNAR!

Potatissallad

Åt en riktigt god middag förut, kyckling med potatissallad och vitlöksbröd - mums!

Sitter och lyssnar på en massa Björn Rosenström nu. Det är NAJS. Snart ska jag och syrran se på film, vet inte vilken dit blir ännu men det blir säkert någonting bra.

Fick reda på att jag inte kan flytta in i min lägenhet (i Piteå) förrän den 1:a september heller. Så om jag kommer in måste jag hitta någon annanstans att bo först. Suck. Kanske ska ringa och kolla om det finns något rum på campus eller liknande. Det löser sig.

Bah. Jag vill till Yran och jag saknar London. Bara så ni vet.

Puss.

PS. I miss you!

Tänk vad fort man vänjer och anpassar sig vid saker och ting. Idag är det ganska precis en vecka sedan jag kom hem till Ö-vik och det känns redan "precis som vanligt". Förutom att jag har mitt år i London i bagaget. Det känns så weird. Jag längtar tillbaka men samtidigt är det så otroligt skönt att vara hemma. För tillfället. London känns så långt borta, men samtidigt "runt hörnet". Jag saknar alla mina vänner där borta. Vi har varit med om det mesta tillsammans och kom varandra riktigt nära på relativt kort tid. Mina vänner är den bästa delen av min London Experience. Jag önskar och hoppas att jag får träffa dem alla snart igen! Jag ville bara lufta mina tankar, okej?

I ♥ LONDON


Long time no see

Det var riktigt härligt att träffa tjejerna igår! :) Min förkylning kändes faktisk lite bättre och det kan mycket väl ha berott på det trevliga umgänget, vill jag tro. Kom hem strax efter 2, det är svårt att bara bryta upp när man inte setts på så länge, man har juså mycket att prata om! Jag gjorde dock ett klokt val i att vara helt nykter. Jag mår bättre idag, även om jag fortfarande har känningar i ögonen o.s.v. Blir dock ingen Yran för mig, som det ser ut nu :( JAG VILL! Men det är nog lika bra att jag stannar hemma. Fan också! Jaja. Hoppas Magnus får kul, han åker med bussen som går kl. 14:00 så det hinner jag nog ändå inte med. Jag känner mig rätt seg. Som tur är så är det inte några jättespeciella artister som jag vill se i år, förra året så var det ju t.ex. Håkan, som jag absolut inte hade velat missa!

Ikväll ska jag umgås med syrran - och hunden! Höhö. Då tycker jag att vi ska lyssna på den här sköna dängan med Björn Rosenström; http://www.youtube.com/watch?v=TkdinjBrL_E

PUSS!

Scrap!

Nu rinner det så det står härliga till! Ur både näsa och ögon, det forsar. Blä!

Mamma hämtade mig från Magnus, jag åt lite lunch och pysslade sedan med min scrapbook. Det är riktigt skoj, faktiskt. Tyvärr är mitt lim slut nu, men jag har hunnit ungefär halvvägs, I guess.

Ska gå och ta en tupplur nu. Puss! 


Snörvel

Sitter hemma hos Magnus och snorar. Ska snart återvända till sängen tror jag. Lika bra det. Jag kanske missar Yran om jag inte blir bättre jävligt snart. Fan också! Vet inte hur jag ska göra... det är ju inte så ansträngande att åka buss o.s.v. och vi ska ju inte in till Yran förrän på lördag kväll, men jag känner mig jävligt sliten och seg. Inte kul att sitta och hosta järnet in public heller, dessutom kan jag ju säkerligen smitta ner halva bussen.

Var på banken igår och växlade in pund förresten, fick ihop 1900 kr - sweet! När jag sedan skulle göra ett kontoutdrag slukade bankomaten mitt kort. Eh? Jag gick tillbaka in igen och fick veta att mitt kort blivit spärrat den 8.e juli. Då slog det mig att jag skulle försöka ta ut pengar där, men att man istället för att skriva in sin 4-siffriga kod skulle skriva in sitt personnummer med 6 siffror och att jag misslyckades x antal gånger. Suck! Måste alltså vänta ca en vecka på ett nytt bankkort, så fick därför ta ut 1000 kr för att ha tillgång till åtminstone lite cash. Suck!

Ikväll blir det i alla fall tjejkväll hos Hanna, det blir awesome! Det ska bli så kul att träffa alla igen :)

LESS!

Min förkylning håller i sig och jag är sjukt less! Har dessutom fått en jävla knöl under armen också. Det gör så jävla ont! Aldrig får man vara riktigt frisk och glad.

Sol!

Idag skiner solen - härligt! :) Sitter inne just nu (ja, vid datorn, faktiskt) men ska snart ta och gå ut en stund tror jag. Är hos pappa, men måste hem till mamma sen och fortsätta att packa upp. Ska försöka ligga i trädgården tillsammans med min iPod också.

Är fortfarande sjuk/förkyld. Kände mig väldans snorig imorse. Inte mys. Halsen gör liiite mindre ont, men gör sig ständigt påmind. Hostan har minskat, för tillfället. Peppar, peppar, ta i trä!

Vovven (Bella) ligger och halsover på golvet bredvid mig. Hon skällde och hade sig imorse, men jag var så trött så jag var nog knappt medveten om det. Söt är hon i alla fall :)

Well... ikväll blir det Magnus. Det blir nice! Förhoppningsvis mår jag ännu lite bättre då. Om jag fortfarande mår så här imorgon kväll och på fredag så blir det nog inte Yran för min del, tyvärr. Det vore inte nice!

Puss

Vilket klipp!

Det blev förresten inte mycket till tupplur idag. Jag fick ett litet ryck och gjorde om ett par jeans istället :) Ska försöka ge dem lite slitning också, men det blir vid ett annat tillfälle. Typ imorgon. Vad tycks? Gylfen är lite väl lång, men det är en futtig detalj som jag inte bryr mig så mycket om. I övrigt är jag nöjd!

FÖRE

Före

EFTER

Efter

Efter





Harry P

Den var b r i l j a n t . Se den.

Det kittlar i halsen

Jag har varit med om det såå många gånger förr. Den där jäkla förbannade rethostan! Har säkert 1 liter slem i halsen nu som inte kommer upp. Det gör jävligt ont i halsen, I can tell! Tror jag hade lite feber igår också och säkert imorse också. Det känns lite bättre nu, men var tvungen att dra en bang (haha, har fått de uttrycket på hjärnan) på att gå på stan med Hanna, tyvärr :( Lyckades pallra mig till mormor vid 12 för att äta lunch, men hostan blev värre, så jag traskade hem efter ca 1½ timme. I söndags var det mest huvudvärk (som jag antagligen fick med mig hem från Stockholm, haha!) men sedan kom hostan. Och halsont! YAY! Nej.

Min garderob ser förresten relativt städad ut nu. Jag hittade en del kul där inne. Ni vet, plagg som får en att tänka "varför i hela friden köpte jag det där?!" men även guldkorn, som t.ex. min t-shirt med texten "Modo Hockey SM-guld 2007". Lovley! Den har varit saknad.

Nä, nu ska jag lira en omgång Betapet innan jag tar mig en tupplur och/eller spelar The Sims 3. Puss.

Spontant!

Nu har jag anmält mig till 4 olika kurser vid LTU :) Som komplement, ifall jag inte kommer in. Man vet ju aldrig.

Ska fortsätta med kläderna nu, sen blir det sova sova sova! ♥

PUSS!

AF = ÖS

Idag tog jag en promenad från Magnus in till stan för att skriva in mig som arbetslös på arbetsförmedlingen. Det var segt, men nödvändigt, antar jag. När man skulle välja kommuner man söker jobb i valde jag (förutom Ö-vik) Piteå och Stockholm. Man måste ju look outside the box, ni vet. Även om jag inte kommer in i Piteå så har jag ju faktiskt en lägenhet där och möjligheten att läsa enbart en kurs under höstterminen och sedan söka in för att plugga i januari finns ju helt klart. Jag ska titta närmare på det.

Efter besöket på AF tog jag en fika med två f.d. klasskompisar, det var väldans trevligt! :) Inte ekonomiskt, dock. Jag menar; 18 jävla spänn för en kopp te! På UH, kan jag tillägga. Vad kostar en tepåse egentligen? Och lite vatten? Suck! Det var värt det, men mitt kontokort gnällde lite. Träffade även på en f.d. kollega som jag inte sett på minst ett år! Hujedamej vad jag springer på folk, men det är ju extra kul att ses när man inte gjort det på ett tag. Det är en av de stora fördelarna med att vara på resande fot.

Håller på att packa upp och rensa min garderob ikväll, tar en paus just nu bara. Jag har hela golvet fullt med kläder... wuhu! Fan vad man samlar på sig, alltså. Jag är dålig på att slänga/ge bort också, men jag har fått ihop en helt okej hög med "slänga" och en stor hög med "kanske"... jag jobbar på't!

Skulle egentligen gått på bio (Harry P) med syrran ikväll men jag orkar tyvärr inte, mitt huvud är ganska snurrigt. Ska satsa på en tidig sänggång ikväll så jag orkar med morgondagen, då blir det lunch hos mormor, stan med Hanna och sedan bio.

Well, kanske blir en snabbis på Betapet innan jag återgår till klädrensningen.

Tjohej!

Sjuk?

Det blev minigolf ikväll, med Magnus och några kompisar till honom. Jag kom 3:a av 5, helt okej, enligt mig. Det var skoj! Lite kallt, dock. Helt sjukt, det är ju juli! Jag hade kofta och skinnjacka på mig men tyckte ändå att det var lite kyligt. Hu! Just nu känner jag dock att jag kanske har feber, jag har ont i huvudet och kroppen och känner mig allmänt slö. Jag kanske har fått svininfluensan? Vem vet, de säger ju att man ska undvika London just nu. Oops... well, ska försöka kolla upp det så snart som möjligt.

Imorgon ska jag skriva in mig på arbetsförmedlingen, in case I don't get in to the university. Kan nog vara en bra idé. Jag hoppas verkligen att jag kommer in på utbildninen, annars har jag i princip ingen aning om vad jag gör i höst. Det är kul och spännande med spontana grejer, men jag är verkligen motiverad för att börja plugga igen.

Nu blir det snart sova. Night night.

När verkligheten kallar

När jag bodde i London befann jag mig i en slags bubbla. Jag reflekterade inte så mycket över omvärlden, livet i Sverige och Örnsköldsvik. Jag levde där och då, i nuet. Jag tänkte inte så mycket på dagen då jag faktiskt skulle bli tvungen att lämna den fantastiska huvudstaden. Det kändes så avlägset, fram till i söndags. Då insåg jag plötsligt att "this is it, I'm going home" - på riktigt. Jag insåg hur mycket jag kommer att sakna livet där borta; min värdfamilj, tunnelbanan, utelivet, shoppingen och främst av allt mina vänner. De senaste två månaderna har jag träffat många nya människor, som jag önskar att jag hade haft mer tid med, jag önskar att jag hade haft tid med alla som jag lärde känna där borta. Det är så typiskt när man träffar folk som man verkligen klickar med, som verkligen trivs och har roligt tillsammans med, i slutskedet av sin vistelse någonstans. Ett tag kände jag mig mest less på folk, jag ville inte träffa nya människor, eftersom jag ändå skulle behöva skiljas från dem inom en allt för kort tid. Jag är inte så bra på avsked, har jag upptäckt. Jag blir stel och likgiltig, försöker att koppla bort alla känslor. Jag blir tyst och försöker att fördröja det som komma skall så länge som möjligt. Jag uppfattas antagligen som känslokall, trots att det är raka motsatsen till vad jag är. Jag har alldeles för många känslor, på en och samma gång. Vanligtvis är jag bra på att uttrycka mina känslor, men ibland får jag tunghäfta och känner mig nästan förlamad. Jag är ofta väldigt snabb på att släppa människor nära inpå och har lätt för att fästa mig vid dem. På både gott och ont.

Nu när jag är hemma ska jag verkligen försöka ta vara på de människor jag vill vara nära. Ibland är det svårt, men äkta vänskap går inte ut på en massa krav och ansvar. Äkta vänskap går ut på att man ger varandra tid, uppmuntran, stöd och kärlek - vid behov och tillfälle.

En av mina bästa vänner från London (och förhoppningsvis för en lång tid framöver) Thea (darling!) ringde mig inatt, 01:10 närmare bestämt. Åh, vad jag saknar den kvinnan!! Det var så härligt att höra hennes röst igen. Vår vänskap är ärlig och rak. Den är kravlös och ömsesidig. Den är uppskattad!

Ska snart kila upp till Hanna, en vän jag haft i nästan tio år nu :) Det ska bli trevligt!

Puss på er!


Home sweet home

Hello!

Nu är det Örnsköldsvik som gäller för hela slanten. Jag har kommit hem. På riktigt. Just nu är jag lite förvirrad, jag har inte hunnit känna efter ordentligt hur det känns. Det tar ett tag innan man kommer in i verkligeheten, I guess.

Från och med nu är det den här bloggen som kommer att gälla, istället för http://www.metrobloggen.se/londonaup för er som vill fortsätta läsa mitt pladder :)

Just nu befinner jag mig hos Magnus, vi var ute igår. Det var kul! Träffade några f.d. klasskamrater och lite annat folk - nice! Var egentligen planerat att stanna hemma och mysa, men det kommer att bli tid till det också, I'm sure.

På återseende!

Puss!

Det börjar dra ihop sig

Just nu befinner jag mig i det varma och sköna landet Portugal tillsammans med min värdfamilj. Kommer hem till London igen den 19:e augusti. Två dagar senare, den 21:a augusti, lyfter jag mot Stockholm för några dagars vistelse innan jag tar bussen hem till Örnsköldsvik. Jag kommer alltså hem fredag eftermiddag den 24:e juli :) It's gonna be legendary! Typ.

Är nog inte så många som läser det här, eftersom det knappt är någon som vet om att de här bloggen finns, men det blir det ändring på den 21:a juli. Då slutar min tid som au pair i London, för den här gången. Vem vet, kanske kommer jag tillbaka och gör samma grej igen? Hur som helst kommer jag att återvända så ofta jag kan, London är mina drömmars stad!

Ciao!

RSS 2.0