Sammanfattning av helgen

Fredagen var lugn, låg hemma och kollade på Idol och chillade. Det behövdes. Sov riktigt länge på lördagen, klev upp vid halv tolv, var så jäkla trött... gick en snabbis på stan och sen hem igen. Förfest på kvällen - riktigt nice! Drack några glas vin och blev taggad för utgång. Vi svängde på våra lurviga på Kalles. Träffade roligt folk, drack coca cola på Max och pratade om ditt och datt, mycket trevligt. Diskuterade jobb med några i kön på 7eleven och sedan var det två som muckade gräl också, haha. Ganska töntigt, faktiskt. Eller nej, väldigt töntigt. Aja. Somnade sent (eller tidigt?) imorse och klev upp vid halv elva idag.

Har städat badrummet och tvättat idag, postat paket till Thea, tagit en liten promenad i solen och spelat Betapet. Läst lite i MKV-boken också. Den är faktiskt intressant, ska försöka läsa ut den, faktiskt. Lär ju inte bli dummare i alla fall.

Nu har jag nyss sett Parlamentet. Jonas Gardell var med, han är en fantastisk människa! Fast alla fyra var väldigt roliga ikväll.

Ska nog glo lite på The Guardian nu och spela lite Betapet medan jag väntar på att Johan ska komma hem från Umeå. Jag längtar.

Har lite ont i halsen. Det ogillas. Fy.

Puss på er.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0