Journalist javisst!

Jag stormtrivs i Piteå och min klass är grrreat!

Moving (on)

Idag börjar mitt nya liv. Hej då Örnsköldsvik - Hej Piteå!


Vilken lättnad!

TACK PAPPA!

I can't wait!

Snart slipper ni mig. Skönt va?

Seg? Ja.

Middagen igår var mycket angenäm - och god! :) När vi hade käkat och umgåtts klart kom Magnus och co för att hämta mig, vi åkte hem och såg på Sagan Om Ringen. Mys! Jag älskar den filmen och de två efterföljande. De är magnifika!

Idag måste jag verkligen avsluta min packning, för imorgon kommer jag inte att ha så mycket tid till det.

Puss!

Trodde du ja!

Hej hej hallå!

Vad gjorde jag igår? Jag fixade och fixade och fixade! Jag och mamma for till Rusta och shoppade loss, 877 kr stannade min nota på... min plånbok blev inte glad, men jag köpte ju faktiskt bara nödvändiga saker.Sedan for vi hem och käkade lite, jag stökade lite på mitt rum och sen bar det iväg till Coop Forum för att köpa första bästa (ehm, ja) dammsugare. Jag hittade en på rea för 299 kr, haha! Awesome. Huvudsaken är ju att den kan suga ;) Dessutom så tar det ju inte direkt lång tid att dammsuga ett rum på 20 kvm...

På kvällen blev det spel och partaj hemma hos Emma och strax före midnatt bestämde vi oss för att gå ut. Kön till O'learys var dock lång och kändes dryg, det var inte värt det, så vi splittade på oss. Jag och Magnus gick till Framnäs och träffade lite folk och kvällen avslutades på Max - MUMS! :) Tur att vi fick skjuts hem, det var så jävla kallt ute, hu!!

Idag har jag och Magnus lekt "Shag, Marry or Kill" hahaha! Det är kul. När han åkte för att jobba promenerade jag in till stan och sedan vidare hemåt. Samtidigt försökte jag fixa nåt skoj att hitta på ikväll. Just nu lutar det 99% åt att vi ska käka middag på Marco Polo, det ser jag fram emot :)

Puss!

Tuff match och finbesök!

Idag hade jag inte lika bra flyt, jag har ofta svårt för 12-åriga pojkar haha! Det var en bra och innehållsrik match, de spelade tufft och blev irriterade när jag missade saker eller inte dömde som de tycker att jag skulle. Det blev till slut 5-1 till Hägglunds mot Anundsjö.

Annars har jag umgåtts med min älskade vän Marika som tittade förbi på ett efterlängtad besök :D Vi hade (som vanligt!) mycket att prata om :) Förhoppningsvis hinner vi ses (minst) en gång till innan jag flyttar.

Puss!

Uppe med tuppen

Ja, nästan så. Kl. 06:31 ringde min mobil och talade om för mig att jag skulle kliva upp. Jag lyckades, efter bara fem minuter och ca trekvart senare satt jag på "röda faran" på väg in till stan. Det gick bra hos tandläkaren, men jag får alltid en obehaglig känsla. Dessutom sa hon att jag har begynnande hål (dock på väldigt låg nivå) på 3-4 tänder. Hu! Jag ska seriöst skärpa mig, jag vill inte laga några tänder, fy fan!! Jag köpte med mig tandtråd på vägen hem också. Nice.

Tog en halvtimmes lur när jag kom tillbaka hem och sedan sorterade jag och paketerade prydnader och smycken. Nu väntar jag på att Marika ska komma hit :)

Puss!

Stabilt!

Det gick jättebra att döma ikväll, faktiskt! :) Jag är riktigt nöjd! Själevad vann mot Hägglunds med 3-1 och det var en rolig match. Träffade massa nice folk också; en av mina (bästa!) lärare från mellanstadiet och så några släktingar, kul kul! Jag är ofta nervös innan matcherna, men när jag väl är inne i dem så är jag så fokuserad på uppgiften. Min främsta styrka är (förutom att jag själv har spelat fotboll) att jag har ett bra spelsinne, jag har ofta lätt för att följa med i matchen. En annan styrka är att jag är snabb, men å andra sidan har jag ju ganska taskig kondition, haha! Jaja. Det blir en match till imorgon och sedan är det schlut för den här gången eftersom jag flyttar på tisdag.

Ikväll blir det till att bänka sig framför ytterligare ett avsnitt av So You Think You Can Dance och sedan blir det nog sängen, jag har nämligen tid hos tandläkaren kl. 8 imorgon. Uscha!

Puss på er!

Jag plockar ner skorna från hyllan

Ikväll ska jag göra comeback som fotbollsdomare,det ni! Blir en match imorgon också. Ärligt talat är jag inte så peppad, men det beror nog mest på att jag är lite nervös. Jaja. Det går nog bra ska ni se.

Jag köpte en fin bricka idag, med frukter på. Gjorde även ett litet besök hos mormor idag och fick med mig några lakan, örngott och dukar hem :) Just ja, jag fixade ju en hemförsäkring också. Well done! Den var dubbelt så billig som jag hade räknat med, så det var ju toppenbra, minst sagt.

Puss!

SYTYCD!

Idag har jag lyckats fylla 1½ flyttkartong med saker, mestadels köksprylar.

Runt halv sex hoppade jag upp på hojen och begav mig till Nävertjäl där det vankades umgänge med några trevliga breudar och en hund. Pappa hämtade mig runt åtta och skjutsade mig till Magnus, där jag befinner mig nu :) Tyvärr glömde jag det jävla låset till cykeln så jag får nog gå in till stan imorrn. Suck. Fan så glömsk man är!! Jaja. Nu ska jag ägna mig åt So You Think You Can Dance och därefter min snyggling. Åh, jag började nästan gråta till ett nummer. Det var så starkt och så bra! Jag är lite avis, jag önskar att jag vore riktigt duktig på att dansa! Jaja. Over and out. Nu.

Puss!

Pick och pack

Suck, jag hittar inte vissa saker som jag ska ha med mig när jag flyttar. Bl.a. mina Kosta Boda-glas och pizzatallrikar. Suck! Jag har tittat i varenda skåp, låda och kartong som finns i detta hus. Nästan. De verkar inte finnas någonstans! Är hos pappa nu och jag vet att jag inte tog med dessa saker hem till mamma efter min studentmottagning. Fan också. Well, jag hittade i alla fall mitt Modo-bäddset och en sån där grej med knoppar man kan hänga saker på. Haha, har tappat ordet totalt. Jag hittar däremot min Modo-handduk, vilket också är irriterande.

Förhoppningsvis ska jag träffa Marika sen idag :) Ikväll är det Magnus som gäller!

Nu ska jag fixa vidare. Tror jag. 

Jag flyttar!

Jepp, nästa tisdag bär det iväg. Har precis beställt eftersändning på adressändring.se så att jag får min post till rätt ställe :) Jag känner att vuxenpoängen haglar in.

Idag ska jag ta tag i städning, packning och sortering. Kommer att ägna en stor del av veckan till detta. Ska nog ta en promenad runtsjön nu först, medan det fortfarande är sol. Det ska tydligen regna i eftermiddag.

Puss!

LOL!

Haha, dagens ord :) Dagen som för övrigt har varit busy, det har hänt mycket kul! Vi startade med minigolf, jag och Hanna fick storstryk av Magnus och Simon haha, men det var nice att spela. Sen åt vi glass, mycket mumsigt! Därefter åkte vi ett gäng till Nyänget och chillade någon timme innan vi åkte in mot stan igen. Vi hade picknick i parken och sen blev det volleyboll i några timmar :)

Sammanfattningsvis så har den här helgen varit grrreat!

Imorgon måste jag ta itu med all packning. Wish me luck! Jag har jobbigt mycket saker...

Well, nu ska jag nog spela lite Sims 3. Wuhu!

Puss på er!

Skallebank 2.0!

Åh, jag och min vän vin har haft kul i helgen, indeed.

Ispremiären igår var nice, riktigt nice. Det var jubileums-match med "guld-gubbarna" från 1979 i huvudrollerna. Det var kul - och fartfyllt, haha ;) Nä, men det var väldigt unikt måste jag säga. De utsåg även tidernas Modo-7:a och självklart presenterades årets trupp. Modo har ett riktigt intressant lag i år. Åh, jag får samma underbara känsla varje gång jag går på de där ispremiärerna. Jag inser hur mycket jag älskar ishockey. I can't wait till the real premiär!!

På kvällen blev det inflyttningsfest, det var skoj! :) Kul att träffa alla tjejer och annat trevligt folk.

Idag blir det dubbeldejt och minigolf, höhö. NICE!

Puss på er!

Skallebank!

Det blev en kul kväll igår! God mad och awesome sällskap :) Dessutom lyckades jag fixa boende i Piteå!! Ännu mer awesome!

Snart ska jag ta en promenix in till stan och Swedbank Arena - ses där!

PUSS!

Stek!

Idag blev det som sagt Salusand, det var riktigt nice! VARMT och skönt :) Jag njöt.

Sitter hos Magnus nu, han är och tränar. Jag smuttar på ett glas rosé och lyssnar på The Killers, ska nog sminka mig snart. Det blir grillning och sedan utgång ikväll, me like!

Pja, det var väl bara det jag ville säga.

Just det, Magnus är söt och jag älskar honom! ♥

Puss på er!

21

Det blev inte volleyboll ikväll, alla planer var upptagna och vi orkade inte vänta. Därför fixade vi en basketboll och spelade 21 istället!

Imorgon blir det Salusand med mor och pojkvän :) På kvällen blir det utgång, det ser jag fram emot! Blir fest på lördag också och självklart ska jag ju gå på ispremiären!! Det här kommer att bli en kul helg, det är jag säker på!

Puss och godnatt!

Piteå here I come!

Har nyss printat ut schema etc. inför studiestarten och känner mig peppad! Jag längtar! Nolleperioden verkar bli riktigt skoj, I must say :)

Idag åkte jag och mamma till Gullvik igen, det var lite väl blåsigt så vi gav upp efter ca 1½ timme. Mamma släppte av mig i stan så att jag kunde gå till banken och sedan tog jag en promenad hem efter att ha småpratat lite med Therese också! Ikväll blir det volleyboll igen :)

Puss!

Allsång!

Idag cyklade jag från Mange till farmor och hälsade på :) Hon blev jätteglad och då blev jag också det! Jag och syrran (som sommarjobbar där farmor bor) följde med på fika. Då fick tanterna och gubbarna besök av en snubbe (även han en gubbe) från Missionskyrkan. Han hade med sig en gitarr och sjöng lite, det blev även lite allsång. Trevligt värre! Jag kände igen hälften av de som satt i matsalen, eftersom även jag jobbade där för några somrar sedan. Det är kul att de fortfarande hänger med, även om de inte kommer ihåg mig. Det är lite synd, jag fäste mig nämligen vid några av tanterna, de är så söta!

Imorgon ska jag till banken och fixa. Tjoho! Typ.

Om ca 1½ timme blir det So You Think You Can Dance för hela slanten! Puss!

PITEÅ HERE I COME!

JAG KOM IN!!! :D

Trött!

Har sovit ca 10 timmar inatt, välbehövligt! Har ont i halva kroppen efter volleybollen haha, men det är det värt.

Jag vill ha besked. NU!

Score!

Det blev pannkakor till middag hos mormor - mums! Sedan blev det volleyboll med Magnus och några till, det var skoj! :D Jag har mina ljusa stunder, men bollen gör ganska ont så jag är tyvärr lite för feg ibland haha! Är hemma (hos Magnus) nu, har nyss druckit varm nyponsoppa.

Imorgon blir det till att sova ut - skönt! Så mycket mer vet jag inte.

Puss!

Schtek!

Vilken varm och härlig dag det är idag! :) Jag och Hanna har spenderat den i stan, riktigt nice må jag då säga! :) Grrreat! Nyss hemkommen, sitter och surfar lite. Ska snartringa min kära mormor och fråga om jag får äta middag där. Ikväll ska jag ta hojen och möta upp Magnus på busstationen, sen blir det mys.

Köpte faktiskt bara viktiga saker på stan idag - trosor! Hehe. Det behövs alltid, så jag känner mig nöjd.

Puss!

Feeling hot, hot, hot!

Åh, vilken härlig dag det har varit idag! Speciellt vädermässigt :)

Klippte gräset åt mor och fick 50 kr för besväret. Det gick fortare än jag trodde, ca 30 minuter bara. Sweet!

Haha, kom att tänka på ett uttryck förut som skulle vara svårt att förklara för en engelsman. Ni vet, om man har lyckats med något så säger man ju ibland att "det gick hem". På engelska blir det (ordagrant) "it went home". Hm. Vet inte riktigt vad poängen med detta är men det skulle låta så kul att säga det på engelska hahaha :D

Jag oroar mig fortfarande för pengar och hösten, men har faktiskt inte tänkt så mycket på det idag.

Btw, jag känner mig snygg idag!

Puss!

Gullvik

Idag blev det stranden med mamma :) ♥


Well done!

Nu har jag uppdaterat mitt CV på Arbetsförmedlingen. Nu fattas bara tidigare anställningar, men jag måste kolla upp datumen på dessa o.s.v.

Sitting, waiting, wishing

Inatt kunde jag inte somna i första taget. Jag fick panik när jag började tänka på hösten och just nu saknar jag London så mycket att det gör ont. Har så många "what if?" i skallen att jag snart inte kan räkna dem.

Maja ringde mig runt halv två (inatt). Maja, min Maja! Jag saknar dig! ♥ Vi har varit med om mycket tillsammans :)

Tittade på en intressant dokumentär för en stund sedan, den handlade om fem snuskigt rika människor som ska testa på att leva som uteliggare i London i tio dagar. Shit, det fick mig att längta tillbaka ännu mer! Och ja, självklart började jag tänka på hur lyckligt lottad jag är, det borde jag inte ens behöva skriva.

Jag har varit hemma knappt en vecka, men saker och ting (läs: vissa personer) börjar redan gå mig på nerverna. Det är inte ett bra tecken.

Hej svejs.

Chill

Haha, idag har jag varit the master slappare! Najs. Har varit i stugan och spelat Sims. Typ. Ikväll blir det grillat till middag - gött! :)

Kanske att det blir stranden imorrn. Det beror på vädret, men först och främst på hur jag mår. Det är mycket bättre i förkylningen nu, förutom att hostan dröjer sig kvar. Är jag förvånad? Nää.

Hittade mitt kontrakt till lägenheten idag förresten, hade fått en liten namnskylt som man ska klistra på dörren också, ganska gulligt ju. Jag vill veta om jag får/ska plugga eller inte, typ... NU! Blir mest stressad och irriterad av att bara gå runt och vänta. Kan ju inte direkt flytta upp till Piteå utan inkomst, det känns ganska dumdristigt...

Nu är Magnus inne på Yran. Fusk! Jag vill också vara med ju. :(

Well... ska surfa vidare nu.

Puss!

Milow - The Ride

If I had a way to get out of this day 
If I had a way I'd get out today
Man, I would run away, man, I would run
'Cause these walls block out the sun
Yeah they block out the sun








Today I've got nothing to lose
I could go wherever I wanted to
Leave, jump onto the world
If I had a way to get out of this deal
If I had a way I'd break the deal
I'm gonna grab the wheel, and man,
I will drive 5000 miles just to survive, 5000 miles
Today I've got nothing to lose
I could go wherever I wanted to
Leave, jump onto the world
As it's spinning 'round, going down
Taking me along for the ride For the ride
Today I've got nothing to lose
I could go wherever I wanted to
Today I've got nothing to lose
I could go wherever I wanted to
Leave, jump onto the world
Today I've got nothing to lose
I could go wherever I wanted to
Leave, jump onto the world
As it's spinning 'round, going down
Taking me along for the ride
If I had a way I'd get out today
Man, I would run away

RSS 2.0