Gott nytt år!

Snart ska jag och min darling Thea käka paj och sen blir det utgång! FEZT!

Gott nytt år på er! :)

Året som gått...

Jag tog mig friheten att sno denna lista av Jenny, för att sammanfatta mitt år, till viss del. Enjoy!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Ja, det kan man ju lugnt säga... jag tog ju t.ex. hand om tre barn under fem år, bodde i London, var på semester i Portugal och mycket mer.

2. Höll du några av dina nyårslöften?

Jag hade nog inget nyårslöfte, faktiskt. Då hade jag nog kommit ihåg det.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Nej, inte någon som jag känner närmare.

4. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010?

Både ja och nej.

5. Vad var din största framgång 2009?

Att jag var i London, helt enkelt. Dessutom kom jag ju in på den utbildningen jag ville :)

6. Vad spenderade du mest pengar på?

Hm, det var nog kläder och resor av olika slag. En del fest också.

7. Vad önskar du att du gjort mer?

Vet inte riktigt, är nog en hel del, tror jag. Kanske försökt upptäcka London lite mer och försökt lyssna till mitt hjärta mer - fast det var kanske det jag gjorde? Jag önskar att jag hade gjort en del saker annorlunda.

8. Vad önskar du att du gjort mindre?

Hm... det är en hel del här också.

9. Hur tillbringar du nyår?

I Göteborg - high five!

10. Vem saknade du?

När jag var i London saknade jag nära och kära i Sverige och nu när jag är hemma i Sverige saknar jag vänner och min värdfamilj i London. Just nu saknar jag några av mina klasskompisar i Piteå.

11. Finns det någonting du ångrar med 2009?

Ja.

12. Vilken del av 2009 var bäst? Första eller andra halvan?

Båda har varit bra, men det är svårt att klå London, I must say. Så jag måste nog säga första halvan, den vinner med en liten marginal.

13. Hur tror du 2010 blir i sin helhet?

Det blir ett spännande och givande år!


Göteborg calling!

Nu sitter jag hemma hos Thea i Göteborg! :)

Stockholm calling!

Är i Västerås just nu, dock. Hos Suzie Q såklart :) Vi har shoppat lite på rean idag, jag hittade ett par svarta chinos, lite underkläder och ett hårspänne i form av en rosett. Sweet!

Bussresan igår gick bra, slapp till och med betala för den - high five! Han träffa lite folk också, trevligt! Blev bl.a. bio, nice :) Vi såg Old Dog, den var faktiskt rolig!

Snart är det mat - mums! Sen ska vi till puben och surra lite, det är vi bra på ;)

Imorgon blir det Fjollträsk igen, ska ta en svängom till American Apparel har jag tänkt. Dessutom blir det nog fika också, det gillas. Fika is the shit!

Puss!

Skallebank

Det var en kul kväll igår! :)

Imorgon blir det Stockholm - high five!

Puss! 

GOD JUL!

God jul och gott nytt år!

Dagen före

Imorgon är det julafton! :)

Jag klev upp för ungefär en timme sedan. Skönt. Ska snart gå till pappa och hämta el Volvo som jag har äran att leka med idag. Måste in till stan och fixa ett par ärenden och sen ska jag hem och träffa M.

Puss!

Friends will be friends

Träffade både min kära kusin Carro och min kära vän Marika på stan idag! :) Det var riktigt nice, vi har så mycket att prata om. Jag gillar att prata om saker. Ingen nyhet direkt, haha! Anyway, hoppas jag hinner träffa dem båda snart igen, det vore awesome!

Imorgon ska jag rulla köttbullar, wuhu!

Puss!

Dan före dan före dan före dan...

Skoluppgiften vi fick imorse var ganska lindrig. Den kändes lite dryg vid första anblick men nu är jag klar! :) Skönt! Läs inlägget här, om ni vill.

Har fortfarande ont i armen, men det är uthärdligt, helt klart. Känner inte av några övriga biverkningar, förutom att jag är lite trött - men det brukar jag ju vara.

Ska in till stan sen och då blir det två kära återseenden, me like! :)

Är väldigt mycket snö ute, precis som det ska vara på julen. Jag ser fram emot en vit jul.

Puss!


Nyvaccinerad

Idag var det dags för mig att ta sprutan mot svinisen. Har tvekat lite men sen tänkte jag "äh, vad fan, let's do it!" och I did it! Det gjorde inte ont att ta sprutan, men det ömmar lite just nu. Förhoppningsvis går det över inom ett dygn eller så.

Följde med syrran till stallet förut, det var kul! :) Lite ovant att rida utan stigbyglar, dock, men jag vågade trava lite, haha! Har ju till och med galopperat barbacka förr i tiden, men nu är jag ganska ringrostig.

"Liftade" hem till Ö-vik igår, med ett gäng från skolan. Det gick bra, halvsov första biten och småpratade den andra. Kom hem lagom till julfesten med pappas jobb, den var rolig, som vanligt. Pappa och hans chef gjorde succé! ;) Efter julfesten blev det lilla julafton med brudgänget, riktigt mys och kul att träffa alla :)

Imorgon blir det plugg, vi ska få en uppgift från läraren att lämna in innan kl. 16:00 - jippi...

Puss!


Grymt!

Igår var det journalistfest och det var en grym kväll! Lite galet och väldigt mysigt, som alltid ;) Journalist, javisst!

Klev upp och åt frukost runt halv två idag... gröt! Har inte gjort så mycket vettigt idag, förutom att packa. Jag åker ju hem på lördag... shit, tiden går sjukt fort...

Har nyss kommit hem från filmmys med några i klassen, gissa om vi var sega? Vi kollade på "Tomten är far till alla barnen", klockren film! I love it! :D

Försöker få igång senaste avsnittet av Paradise Hotel, men det går inte så bra. Kanske blir Betapet istället?

Imorgon är det sista lektionen innan jul - high five! Och just idag är det en vecka kvar till julafton - mys!

Puss!

Snart framme...

Imorse tog vi bussen till Lule för att gå på en tingsrättförhandling. Det var ganska intressant, men väldigt kort. Den var klar efter sisådär 20 minuter. Så... vi hann fika, gå på stan en stund och äta buffé till lunch innan vi åkte tillbaka till skolan. Föreläsningen, som jag på förhand trodde skulle vara sjukt seg, visade sig vara riktigt bra och intressant. Dessutom fick vi sluta en timme tidigare, det är ju inte direkt fyskam!

Imorgon har vi möte med radiogruppen, vi ska fortsätta att planera vårt program. Jag ska även skriva en reflektion om etik.

På kvällen blir det fest! :D

På fredag är det äntligen jullov. Typ. Gäller att kämpa sista nu!

Journalist, javisst!

Puss

Tuben



Tunnelbanestationen vid Borough Market :)

London calling?

Den senaste veckan har jag drömt om London 2-3 gånger. Inatt drömde jag att jag kom tillbaka till min vädfamilj och Daisy och Charlie blev jätteglada! På kvällen skulle jag sitta barnvakt. Det var en väldigt realistisk dröm! Lite synd att den inte var sann...

Kanske är det ett tecken? Kanske inte.

Vid den här tiden för ett år sedan var jag hemma i Sverige och hade ganska nyligen fått en ny värdfamilj. Ett tag där var jag nästan orolig för att jag inte skulle hitta någon och då hade jag inte haft en aning om vad jag skulle göra... vilken tur att jag fick åka tillbaka igen! :) 

Här kan ni läsa mina inlägg från december förra året; http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.5925944

Puss!

Paranormal Activites

Sjukt obehaglig film! Vi drog ett gäng till Skellefteå igår och såg den på bio. Fick värsta konstiga känslan i kroppen, hu!

Filmen handlar om ett amerikanskt par som bor tillsammans i ett hus. Tjejen (Katie) har sedan 8 års ålder "förföljts" av en demon, periodvis. Nu har det börjat igen, på nätterna vaknar paret av steg, fönster och dörrar som öppnas och stängs o.s.v. Killen (Micha) köper en filmkamera, för att filma deras sovrum om nätterna och han vill ta reda på vad/vem det är. Efter detta börjar det bli värre, "demonen" kommer på besök i princip varje natt och skrämmer nästan det stackars paret från vettet. Katie blir mer och mer besatt av demonen och stiger ibland upp ur sängen mitt i natten och lämnar sovrummet eller står rakt upp och ner och stirrar i flera timmar. Hur filmen slutar? Pja... det får ni väl veta om ni väljer att se den...

Det faktum att filmen är filmad med en enda kamera gör att de verkligen har lyckats fånga känslan. Skräcken, obehaget, rädslan... det är nog ingen film för de allra vidskepligaste. Den är riktigt jävla läskig.

Jag kunde faktiskt sova inatt, även om tankarna vandrade iväg lite till en början. Det var tur att jag sov när tidningarna damp ner på golvet imorse, annars hade jag nog flugit i taket av smällen från brevinkastet...

Hu.


Modo knep två mycket viktiga poäng!

Läs om matchen här: http://www.svenskafans.com/hockeyzon/modo/artikel.asp?id=330199 :)

Happyface!

Julsittningen var riktigt lyckad, jag hade en toppenkväll! :) Tack alla inblandade för det!

Imorse var jag jävligt trött men lyckades masa mig upp vid elva och äta frukost - gröt! Sedan hoppade jag på bussen till Luleå för att gå på stan med Emma och sen gå på hockeyn. Vi åt middag hemma hos Emma också, typ tacorullar - jättegott! Det var ganska mycket folk på matchen och Modo vann med 2-1, yeay!! :D

Var lite orolig att jag inte skulle kunna ta mig hem dock, men det löste sig. Det fanns platser kvar på hockeybussen. Glömde förresten mitt bankkort hemma, men det kanske var lika bra?

Imorgon blir det innebandy och bio :)

Btw; idag är det bara precis en vecka tills jag kommer hem till juuuuuul!

Puss!

Fredag!!!

Ikväll är det julsittning och jag är taggad till tusen! :) Det ska bli skitkul!

Ska snart på stan med Suzie och sen ska vi börja preparera oss inför kvällens bravader.

PUSS!


Sweet!

Värd kväll ikväll också! :)

Förutom att det var jävligt drygt att gå hem ända från Öjebyn efter julkonserten...

4 av 5 toast!

Värd kväll ikväll! :)

11 dagar kvar

Snart kommer jag hem till Ö-vik, närmare bestämt nästa lördag! Längtar lite, faktiskt. :)

Det var en ganska seg dag i skolan idag, det var jättedålig luft i klasrummet vi var i, antar att det var för litet rum och/eller för många personer.

Spelar lite Betapet nu och lyssnar på HV71 - Modo. Det står 1-1 just nu, vore grrreat om Modo kunde få med sig åtminstone en poäng från Jönköping!

Handlade lite idag också, bl.a. ostriskakor, mums!

Puss.

Vad jag bryr mig om nu

... är att från samma säng, lyssna till samma regn.
... är att du kallar på mig, även om jag inte kommer tillbaks till dig.
... är dina armar om mig, även om jag vet att jag måste glömma dig.
... är att se dig gråta, för jag har gråtit och du ringde aldrig.
... är att höra dig andas, veta att du är nära.

Säg nånting, säg nånting...


Håkan Hellström - Kärlek är ett brev skickat tusen gånger
http://artists.letssingit.com/hakan-hellstrom-lyrics-karlek-ar-ett-brev-skickat-tusen-ganger-29mft5l

Den passar bra ikväll. På gott och ont. Nu ska jag sova.

Jag vet inte

Jag vet inte vad jag ska tänka, tycka och tro om dig längre.

Finished!

Nu är jag äntligen klar med mitt radioinslag - tjoho! Är inte helt nöjd, men man kan ju inte förvänta sig att det ska vara perfekt. Det är ju faktiskt första gången vi gör något sådant här. På onsdag, när vi ska på studiebesök på SR i Luleå, ska vi spela upp våra inslag för varandra... hm, inget jag direkt ser fram emot. Att höra sin egen röst på band eller liknande är ju ingen hit. Däremot ska det bli intressant att lyssna på de andras inslag.

Köpte biljetter till julsittningen idag också, den är på fredag. Blir nog kul! :)

Puss!

In other words

Det var en grymt bra kväll igår (lördag). Vi spelade "Med andra ord" typ tio gånger, jag och Suzie Q var ett riktigt bra team! ;)

Sov lite för länge imorse, men lyckades pallra mig till skolan för att fixa med mitt radioinslag. Kom ganska långt, imorgon blir det färdigt! Satt ungefär fyra timmar, blir nog inte lika länge imorgon hoppas jag. Ska spela in s.k. "prator" och sedan klippa ihop programmet. Har bl.a. intervjuat en präst om homoäktenskap, det var intressant. Lite väl svävande ibland, men han hade ändå mycket bra att säga. Fast jag har lyssnat på intervjun typ 50 gånger nu, så för tillfället är jag lite less på den, haha!

Aja. Det blir nya, friska tag imorgon!

Nu blir det sängen.

Puss!

Julshopping och annat mys

Har köpt och slagit in nästan alla julklappar idag :) Det känns bra. Det var värsta mysigt att gå på stan också, det snöade lapphandskar!

Igår var det en ganska dryg förmiddag i skolan, men efter lunch gick det lite bättre. Vi jobbade med våra radioinslag, det är kul att klippa och redigera! Har inte hunnit så jäkla långt, men jag ska fixa med det imorgon (kanske...) och på måndagen.

Efter skolan gick vi på spinningen, det var jävligt jobbigt - men skönt, speciellt efteråt. Till middag blev det hamburgare och potatiskroketter med S och J, väldigt mumsigt!

Idol blev det också, såklart. :) Vi frossade i Cheeseballs, även det väldigt mumsigt! Synd att Tove åkte ut, jag ville se Erik och Tove i final, men Erik och Kalle i final blir nog himla bra det med! :)

Ikväll blir det spelkväll med klassen - mys!

Spelar Betapet just nu och lyssnar på Frank Sinatras julskiva. Det är också mys!

Puss!


Jag är en hjälte!

Är du också det?

http://www.tackfilm.se/?id=1259875570125RA33

Puss!


It's cold outside

... men härligt! Nu måste väl ändå vintern vara här på riktigt?

Det blev en lååång dag i skolan idag, men eftermiddagen var riktigt rolig! Imorgon blir det antagligen ännu en lång dag... förhoppningsvis hinner vi med spinningen, som börjar 16:30.

Kollar på filmen på 6:an, American Pie Beta House. Den är inte lika vass som de tre första filmerna, men den är kul! ;)

Ska snart sova, dock. Är grymt trött!

Puss!

Länklista!

Här till höger någonstans hittar ni en lista med bloggar jag läser. Det kommer flera så småningom, men nu ska jag strax se på Paradise Hotel, så håll till godo med dessa så länge ;)

Puss!


Vi var allt

Jag kommer ihåg när vi delade allt. Det är en stor omställning (större än jag trodde) att inse att det inte är så längre. Vi är inte ett. Vi är två. Det känns förjävligt.


Samtidigt är det skönt att bara vara jag.

Saw 6

"Hello. I wanna play a game."

Är nyss hemkommen från bion, jag och Linda såg Saw 6 och var helt ensamma i salongen! :D Haha, det var lite kul. Vi bunkrade upp med lösgodis och popcorn, smaskens! Och vi kunde prata hela filmen också, lite ovanligt. Det kändes som om vi satt i ett fett vardagsrum med hemmabio. Nice!

Filmen var bra, jag fattade det mesta trots att jag missat 4:an och 5:an. Med tanke på slutet känns det som om det blir en 7:a också... spännande...

Ska snart sova, jag är trött. As always...

Har haft en dålig dag idag, förutom diverse glada händelser. T.ex. så vann ju Modo - igen! :D Det gör mig glad!

Puss!

Hasse & Lasse

Haha! Sitter och lyssnar på mitt och Marikas hockeyprogram som vi gjorde på gymnasiet. Har haft en dålig dag idag, så det muntrade verkligen upp mig!

Here it comes again...

De kom tillbaka igår. De jobbiga tankarna. De som inte alls är välkomna tillbaka, speciellt inte precis innan jag ska gå och lägga mig. De har en förmåga att dyka upp då. Sent på kvällen och/eller mitt i natten. Jag lyckas ju fan alltid snubbla över något som framkallar dem. Jag blir så jävla less och irriterad, mest på mig själv. Varför blir det så här? Lär jag mig aldrig? Varför gör jag så här mot mig själv? Over and over and over again.

Jag hatar den här känslan. Tvivel. Har jag gjort rätt eller fel? Varför reagerar jag så här? Kanske har jag inte gått vidare, kanske har jag det. Jag vet inte.

Man vill både ha kakan och äta upp den, jag har haft båda delarna ett bra tag nu, men snart är kakan uppäten och finns inte kvar. Ungefär så känns det.

Jag blir så irriterad på dig. Allt jag hör är din tystnad. Man måste inte alltid visa sig stark - se på mig! Förstår inte varför du alltid gör så här. Eller ja... du gör ju snarare ingenting. Ibland önskar jag att allt vore som förut. Skulle det vara bättre då? Kanske, kanske inte. Jag vet ju inte.

Jag vet inte om jag lurar mig själv. Ibland är det svårt att avgöra var känslorna kommer ifrån och varför de kommer.

RSS 2.0