Bra start på helgen!

Jag var nykter igår, en bra idé. Jag är nöjd med gårdagens festligheter. :) Jag gillar min omgivning här i Piteå, den är awesome.

Vet inte vad som händer idag/ikväll, men någonting trevligt blir det nog. Det brukar det bli här.

Puss!

Ensam?

Imorse åkte Mini hem. Det var kul att ha henne här, trots att jag varit dyngförkyld hela veckan. Jag är så förbannat jävla less på att vara sjuk nu.

Känner mig lite ensam just nu. Vet inte riktigt varför. Det känns lite konstigt bara. Förut hade jag alltid en person som jag alltid kunde ringa till när jag kände mig nere. Den personen finns fortfarande, men nu är sitationen lite annorlunda. Jag har ingen som bara är för mig. Jag har flera personer jag kan vända mig till och jag gör det, ibland. Ibland känns det som att man stör, som att man gnäller över lite. Det är skönt att vara ensam, men just nu önskar jag att jag hade någon. Jag saknar Någon. Vet inte om jag saknar en viss person just på det sättet, men saknar någon på något sätt. Just nu i alla fall. Det gäller dock att inte blanda ihop känslorna. Det är svårt.

På något sätt är jag glad också, faktiskt. Blev glad för ett litet tag sedan, bara för en till synes ganska liten sak. Det är nice att bli glad för sådant. :)

Ikväll blir det lite fest, men jag ska hålla mig nykter. Tog en cider igår, kändes inte direkt jättebra för min kropp, så jag vilar ikväll. Får se om jag orkar en helkväll eller bara förfest. Orkar inte vara sjuk längre. Bah. -_-

Puss.

Halsont

Igen. What's the fucking problem? Jag lyckas alltid bli sjuk vid fel tillfällen.

Idag blev det shopping i Luleå med syster, nice! Imorgon ska jag visa henne skolan och lite annat. Det ni!

Puss.

Godnatt!

Nä, nu börjar det gå utför, både med känslorna och tankarna. Jag måste sluta plåga mig själv på det här viset. Det är för många känslor på en gång som jag inte kan hantera. Jag torkar tårarna och går och lägger mig istället, det brukar hjälpa.

Puss.

Sonja Aldén - Det är inte regn som faller

Ännu en dag igen
Jag vaknar upp med tystnaden
Åh, står där lika vilsen som ett barn
Och som en våg kommer saknaden
Och den sköljer över mig
I samma stund ser jag sanningen
Jag ska leva utan dig

Det är inte regn som faller
Finns inga spår i snön som leder hit
Ett hus bebott av tomhet
Av hjärtat fattas det en bit
Det är inte regn som faller
En kylig vind som söker sig hit in
Får se hur mina tårar
Fryser till is på min kind

Jag minns den morgonen
När vi två gick i sommarregn
Och du sa:
Det här har inget slut
En annan dag och en annan jag
Står vid fönstret och ser ut

Det är inte regn som faller
Finns inga spår i snön som leder hit
Ett hus bebott av tomhet
Av hjärtat fattas det en bit
Det är inte regn som faller
En kylig vind som söker sig hit in
Får se hur mina tårar
Fryser till is på min kind

(Det är inte regn som faller)
(Finns inga spår i snön som leder hit)
(Ett hus bebott av tomhet)
Av hjärtat fattas det en bit
(Det är inte regn som faller)
Här blir det aldrig sommar någonsin
Fast jag hör fåglar sjunga
Vet jag att smärtan, den är min 

(Det är inte regn som faller)

Queen - Too much love will kill you

I'm just the pieces of the man I used to be 
too many bitter tears are raining down on me. 
I'm far away from home 
and I've been facing this alone 
for much too long. 
I feel like no-one ever told the truth to me 
about growing up and what a struggle it would be. 
In my tangled state of mind 
I've been looking back to find 
where I went wrong. 

Too much love will kill you 
if you can't make up your mind. 
Torn between the lover and the love you leave behind. 
You're headed for disaster 
'cause you never read the signs. 
Too much love will kill you every time. 

I'm just the shadow of the man I used to be 
and it seems like there's no way out of this for me. 
I used to bring you sunshine 
but now all I ever do is bring you down. 
How would it be if you were standing in my shoes 
can't you see that it's impossible to choose. 
No there's no making sense of it 
every way I go I'm bound to lose. 

Too much love will kill you. 
Just assure it's none at all. 
It will drain the power that's in you 
make you bleed and scream and crawl. 
And the pain will make you crazy 
you're the victim of your crime. 
Too much love will kill you every time. 

Too much love will kill you. 
It will make your life a lie. 
Yes too much love will kill you 
and you won't understand why. 
It's in your life you'd sell your soul 
but here it comes again. 
Too much love will kill you in the end.

Queen - Love of my life

Love of my life, you've hurt me You've broken my heart and now you leave me Love of my life, can't you see Bring it back, bring it back Don't take it away from me Because you don't know what it means to me Love of my life, don't leave me You taken my love you now desert me Love of my life can't you see Bring it back, bring it back Don't take it away from me Because you don't know what it means to me You will remember when this is flown over And everything's all by the way When I grow older I will be there at your side To remind you how I still love you I still love you Back, hurry back Please bring it back home to me Because you don't know what it means to me Love of my life Love of my life

Oväntade känslor

Hade visst glömt att ställa om klockan till vintertid, så jag vaknade ändå i rimlig tid imorse ;)

Träffade Elizabet för en fika på UH, det var riktigt nice! :)

Sen åkte jag till M. Det kändes bra, men samtidigt ganska jobbigt att träffas. Skönt dock att ha honom i mitt liv, han betyder så himla mycket för mig. När jag sedan åkte hem kom det en massa känslor och trängde sig på, som jag inte riktigt vet hur jag ska hantera. :(

Åt middag hos mormor, sen for vi till Kvantum och handlade. Vi glömde köpa fika, så jag åkte tillbaka och köpte Ballerina-kex och gigantiska kanelbullar :D

Ska strax sova. Imorgon bär det av till Piteå igen, med syster yster i släptåg! Wuhu! :)

Puss.

Sömntuta?

Eh, ja? Jag vaknade för ungefär en timme sedan, typ 11:47. Det kändes lite weird. Bestämde mig igår för att inte ställa någon väckare och titta vad som hände! Vaknade runt fem imorse och sedan somnade jag om. Well, är skönt att sova ju :)

Blev inte film igår, jag läste lite och sedan låg jag ungefär en timme och läste/raderade gamla sms. Haha, några av dem var från Hanna, vi hade sms:at på skolan hela dagen. Gratis sms, ni vet. Var väldigt många från Marika också, från när Modo mötte Timrå i kvartsfinal 2008. Behöver jag säga att det inte var speciellt muntra sms?

Jag vet inte riktigt vad dagen idag kommer att bjuda mig på. Det återstår att se :) Ska ev. träffa en viss person, vet inte om det är en bra eller dålig idé. Det återstår också att se.

Suck, jag blir så irriterad över att det inte är något ljud på den här datorn! I-landsproblem.com :)

Puss!

Mitt i tillvaron

Hm. Jag får inte igång syrrans tv och ljudet till mammas dator funkar inte. Ni kan ju gissa hur kul jag har haft det ikväll :) Haha! Well, har spelat lite Betapet och käkat lite choklad. Är dock less på den nu, konstigt nog. Lagade middagen förut, förresten. Citronkyckling med färsk pasta, riktigt gott blev det! Nästan lika bra som när mamma gör den, faktiskt.

Tänk vad skönt det är ibland att göra nästan ingenting. Jag älskar att vara ensam, ibland. Jag hämtar nog kraft genom att vara ensam. Det är så jag funkar. Tänk vad skönt, hörni. En del hämtar kraft och energi genom att vara med andra, men vi är ju olika, eller hur? Är tämligen ovanligt att jag sitter hemma både fredag- och lördagkväll, men jag behöver verkligen någon slags rehab, haha! Studentlivet är livet - men ibland är det fan hårt!

Ikväll har jag pratat med några av de underbara människor jag träffade i London. Jag saknar!! Det har jag nog sagt ett antal gånger :) Min värdmamma berättade att Freddie kan gå nu! Han tog sina första steg när han var tio månader och nu stapplar han runt överallt där hemma. Sött eller vad?! Önskar att jag kunde vara där och se honom. Saknar Charlie och Daisy också. Väldigt mycket. Tänk att man kan fästa sig vid de små liven så pass mycket. De är för alltid mina gullungar :)

Måste nog skaffa ett slags extrajobb så att jag har råd med en tripp till London snart. Har en del på sparkontot redan nu, men planerar ett besök till Stockholm respektive Göteborg under julledigheten, så det lär gå åt en del pengar där. Lätt värt det, men sen då? Hm. Ja, extrajobb blir det. Typ.

Jag ser verkligen fram emot mina kommande tre år i Piteå. De kommer att bli grrreat! Har redan träffat många underbara människor som är one of a kind, I'm telling you, haha! Det kan nog inte bli så mycket bättre än så ;) Me like.

Nä, nu kallar sängen + en film på mig. Det tror jag bestämt.

Puss!

Vilket klipp!

Idag blev det en runda på stan, hittade massor men jag lyckades komma hem tomhänt. Skjutsade syrran till stallet, de har en ny hingst där. Jisses, vad stilig han är, en riktig snygging! :) Ibland saknar jag ridningen väldigt mycket, skulle vara riktigt nice att rida islandshäst någon gång snart.

Har fortfarande inga speciella planer för ikväll. Det gör inte så mycket, det är så förbannat skönt att bara vara hemma och vara. :) Det behöver jag. Ingen alkohol, inget plugg och mycket sömn. Awesome!

Blir nog lunch/fika hos mormor imorgon. Gött!

Syrran har nyss klippt mig förresten. Det var välbehövligt. Mitt hår är så förbannat slitet... är inte så jättestor skillnad men jag är helnöjd! Fixade till luggen lite också. Hm, måste verkligen börja använda balsam nu. Jag älskar att duscha, men ändå är jag så lat att jag inte orkar ta extra tid att använda balsam, haha!

Måste hålla lite koll på hur det går för Modo borta mot Skellefteå också. Med lite bättre planering hade jag kunnat vara där nu, men det får bli nästa gång istället, helt klart.

Puss.

Eagleshieldsbay

Hemma i Ö-vik nu. :) Det känns bra. Lugnt och skönt. Fick tårta idag, för pappa fyller år - grattis!

Ska snart gå upp och se utröstningen i Idol. De flesta var riktigt bra ikväll! Som vanligt.

Imorgon blir det en sväng på stan, jag vill spana in Gina Tricot. Tänk att det skulle ta så lång tid innan de äntligen kom hit! Ska inte shoppa något, dock. Det blir ju shopping i Luleå på onsdag, high five!

Var riktigt jävla trött imorse, somnade typ halv tre och blev väckt av pappa kl. 8, haha! Masade mig upp vid 9, typ. Hann i god tid till bussen. Fick byta i Umeå, lite smådrygt, men det funkade det också. Skönt åka-buss-väder idag ju.

Puss!

I'm coming home

Imorgon (senare idag) sätter jag mig på bussen hem till Ö-vik. Gött. Kommer antagligen att sakna klassen, som vanligt, haha! Min klass är helt jävla underbar, på gott och ont. Well, Ö-vik är ofta ganska jävla underbart också.

De senaste dagarna har jag haft en enorm längtan efter London. Jag har insett hur mycket jag saknar tiden där, speciellt mina vänner men självklart även min värdfamilj. Att åka till London är det bästa beslutet jag har tagit i mitt liv, har det visat sig. Även det på gott och ont eftersom jag nu har insett hur jävla underbart London är! Just nu har jag svår abstinens. Förhoppningsvis har jag råd att åka dit runt nyår, det vore verkligen awesome. Indeed. Åh. London. I love London. Jag är hemma där. Jag är hemma i Piteå. Jag är hemma i Ö-vik. Home is where the heart is. Jo, det stämmer nog ganska bra.

De senaste månaderna har jag även skaffat ett nytt slags "valspråk". Eller vad man nu ska kalla det. "Make memories". Det är det livet är till för. Livet går ut på att man ska leva det till fullo, man ska träffa människor som man lär sig någonting av och som på något sätt förändrar en, antingen som person eller bara ger en nya perspektiv. Det är inte så bara.

Förresten, examinationen idag gick jättebra. Jag är nöjd. Råkade tyvärr överreagera lite när vi började prata namn- och bildpublicering på sexbrottslingar. Usch. Det tänker jag inte gå in på så mycket mer just nu, då blir jag så förbannad. Jag vill inte vara förbannad, vi är ju helt klar med kurserna nu!!!!! High five!

Efter examinationen blev jag dock frustrerad. Jag blev även glad på samma gång. Hm. Jag blev bl.a. frustrerad och irriterad på mig själv eftersom jag gjorde som jag alltid brukar göra. Lär jag mig aldrig?! Suck. Jag blir också irriterad över all den energi jag lägger på "det". Jag borde inte göra det, det är inte värt det. Tyvärr så faller jag ofta tillbaka i mina gamla vanor. Jag måste sluta med det. Jag måste verkligen skärpa till mig nu!

Det har varit en lugn kväll, jag såg på Benjamin Button med tre trevliga individer. :) Två av dem droppade av efter halva filmen, men jag och Susanna kämpade till slutet! Det är en lååång film, men den är fantastiskt bra! Jag är så glad att jag har den på DVD nu. "You never know what's coming for you" är ett riktigt bra talesätt. En annan line som jag fastnat för på senaste tiden är "I don't wanna die, but sometimes I wish I hadn't been born at all" som Freddie Mercury så vackert sjunger i låten "Bohemian Rapsody" av och med Queen. I love Queen.

Shit, nu blev jag lite djup här. Kanske en liten kompensation för den senaste veckans bloggtorka? Har typ haft noll inspiration. Ska försöka ändra på det framöver. Jag antar att det har berott på att jag har skrivit så förbannat mycket de senaste veckorna, verkligen spottat ur mig texter och dyligt. Well, det är ju mitt "jobb", men det finns ju gränser. Ibland vill man bara stänga av.

Nu blir det sängen. Ska försöka komma upp i god tid imorgon, är inte helt klar med packningen men det går nog fort. Bussen går 10:45, så jag bör stiga upp runt 9:00 någonting. Wish me luck!

Puss och godnatt!

Examination 2

Imorgon är det dags för examination i Tidningsjournalistik. Jag känner mig förberedd, ska sitta på skolan imorgon och småplugga lite plus skriva den där jävla studiejournalen. Kommer att gå bra :) Ska bli intressant och det blir nog bra diskussioner. Förut idag satt vi och spånade, det var en riktigt bra idé!

Imorse klev jag faktiskt upp strax efter nio, det ni! Hade lite saker att fixa, bl.a. köp av födelsedagspresent och uthämtning av P-piller.

Blev lite extra god middag idag, fick sällskap också, trevligt! :) Och flummigt, haha! Det blev lite frågesport också. Måste göras om! ;)

Ska bli skönt att komma hem till Ö-vik en sväng i helgen, tycker jag.

Nä, hörni, nu blir det sängen. Wish me luck inför morgondagen!

Puss!

KÄRLEK!

KÄRLEK.


Saknaden är STOR. Jag vill (MÅSTE) tillbaka snart. I love London.


Sista rycket nu!

På fredag är vi HELT KLARA med de två första kurserna. Det känns så förbannat SKÖNT! Vi har kämpat hårt de senaste veckorna.

Idag hade vi examination i MKV (Media- och Kommunikationsvetenskap). Behöver jag säga att det verkligen var på tiden?! Vi är inte helt färdiga med MKV dock. Vi måste knåpa ihop en studiejournal också, vi ska reflektera över ALLA uppgifter vi har gjort på hela kursen. KUL!

Imorgon ska vi träffas och plugga lite inför examinationen i Tidningsjournalistik. Där kommer vi att ha ett gruppseminarium, typ. Känns bra. Tack snälla nån för att vi slipper en tenta!!

Sitter och lyssnar på Queen nu. Det är jävligt underbart. Har fått låna deras Greatest Hits-skiva :) Yay! Finns nog bara ett minus där: "Love of my life" är inte med på någon av skivorna. :(

Snart börjar House. Det gillas!

Puss.

ÄNTLIGEN!

Snart ska jag få äta kebabpizza med vitlökssås! JAAAAAA! :D


Dagens ord

Söndagsångest.


Sunshine

Vi skippade Mando Diao-spelningen igår, det verkade inte vara så mycket folk och vi tappade peppen, helt enkelt.

Idol var riktigt bra, helt genialt med Michael Jackson-tema!

Har precis lyckats fixa en tvättid kl. 13-16, lika bra att passa på när man inte har så mycket annat för sig, liksom. Imorgon lär jag ju knappast orka, för det blir nämligen efterlängtade festligheter med Eliten ikväll! Imorgon ska jag nog inte göra mycket vettigt alls :)

Måste på ICA sen också. Ska köpa lime till ölen, fil/yoghurt, Proviva och mjukt bröd. Intresseklubben antecknar? Ja, det hoppas jag! Hoppas även att Modo vinner ikväll och att det blir mycket folk på matchen. Tyvärr kan jag själv inte närvara.

Spelar Betapet nu och lyssnar på dansbandsmusik. Känns lite småkul. Eller nåt.

Puss!


Bedrövligt!

Jag tycker att Modo kan lämna walk over för resten Av säsongen. http://www.svenskafans.com/hockeyzon/modo/artikel.asp?id=320478

Blir så jävla besviken när man inte ser någon som helst vilja eller glöd på isen. Ändå slutar jag aldrig att älska Modo. Det bara är så.

Kul att träffa Emma dock, det ska vi snart göra om! :)

Ikväll blir det Idol, med Michael Jackson som tema. NICE! Det ser jag fram emot. Sen blir det Kåren och Mando Diao Tribute. NICE!

Blev palt till lunch idag förresten, vi drog ett gäng till Paltzerian i Öjebyn. Gott var det och mätt blev man. High five!

Puss.

Joomenvisst!

Idag var vi på studiebesök på PT. Intressant! Imorse fick vi även "träna" på att leta saker att skriva om. Det var mycket intressant, haha!

Snart ska jag gå till busstationen och åka upp till Lule :) Jag ser fram emot matchen; http://www.svenskafans.com/hockeyzon/modo/artikel.asp?id=320321&todo=ok

Puss!

FÄÄÄÄÄÄÄRDIG!

ÄNTLIGEN! Nu är jag klar med ALLT som ska göras! JAAAAAAAA! Nu jävlar ska det sovas. Godnatt!

PLUGGPLUGGPLUGG

Puh! Nu börjar att-göra-högen äntligen att minska! Skööönt. Jaaaa.

Idag gjorde jag en intervju på Piteå Museum, det var intressant. Jag och Susanna försökte sedan vara kreativa och duktiga och skriva ner allt men vi failade. Det blev fika och en massa babbel iställ, som vanligt, haha ;) Men det är också väldigt givande, faktiskt.

Nu är jag dock färdig med nästan allt. Ska unna mig en liten paus nu innan jag läser det sista kapitlet i "denjävlaskitboken" och kommenterar alla citat. Läslogg 5 ska vara klar innan jag går och lägger mig!

Imorgon har jag absolut ingen tid till plugg, förutom det som vi ska göra på skolan. Direkt efter skolan åker jag till Luleå, det vankas ju hockey - me like! :)

Hm, kanske borde preppa lite "middag" att äta på bussen. Det blir nog mackor, gurka och sugar snaps. Ja, det blir det. Ska nog unna mig en hederlig korv med bröd på matchen också. Ja, det ska jag! Gott. Vet inte om jag behöver matlåda, vi ska nämligen till Piteåtidningen efter lunch, som ligger ca 300 meter från där jag bor. Jaja, lika bra att ta med sig mat. Det skadar ju inte.

Nä, nu blir det banne mig paus!

Puss!

Världens onödigaste bok

Har ganska precis avslutat ett kapitel i boken "Mediernas Kulturhistoria". Måste säga att det är en av de onödigaste böcker jag någonsin har läst. Den är inte ens tråkig, den bara är... som den är. Har three more chapters to go, jippiiiiiii! Halva första kapitlet bestod av någon slags gammelsvenska som såg ut som tyska. Typ. Det säger ju nästan allt. Typ.

Nu blir det House och sen lite glass, med omtanke om min stackars hals.

Puss!

Halsont

Fan också. Ont i halsen. Igen. Will this ever stop? Tydligen inte. Fan också.

Redovisningen idag gick bra, men vi fick ungefär 10 minuters förberedelse. Lite sent påtänkt kanske? Ja. Aja, det var ju en ganska bra utmaning att få improvisera lite, helt okej.

Ska snart upp till Ankars och göra en intervjuanalys, sen blir det hem till dusch, plugg och middag. Vet inte exakt vilken ordning ännu. Måste verkligen komma igång med Läslogg 5 nu. Skärpning!

Är så jävla irriterad för att jag har ont i halsen igen. GAAAAAAH!

Skickade ett födelsedagskort till Daisy förut förrsten. :) Hoppas hon får det, verkar ju vara lite sisådär med post till London. Hm.

Är irriterad på en viss person också, fortfarande. Eller det börjar minska, tyvärr. Ja, det är faktiskt tyvärr, eftersom min irritation är väldigt befogad. Vet inte riktigt hur jag ska hantera det här, kan tyckas vara en bagatell men av ren princip så är det inte okej. Jaja. Det löser sig nog snart. Jag hoppas och tror det. Jag tycker ju faktiskt om den här personen ändå. Synd bara att man springer om varandra hela tiden, man har så mycket att göra nästan hela tiden. Men that's life. Studentlivet är livet, me like!

Puss.

To kill your darlings, that is the problem.

Har skrivit klart en artikel nu, som ska lämnas in på torsdag. Problemet är bara att den är för lång. Måste ta reda på hur hårt det är, om jag verkligen måste korta den. Antagligen måste jag det. Ska dock göra två versioner av den, en kort och en lång. Det är bra att ha. Vill inte bara kasta bort det andra, vill inte förstöra den. Det är faktiskt svårare än man tror, det där. "Kill your darlings", helt enkelt. Bah.

Redovisningen idag gick som på räls. Vi var klara vid lunch - ha! Imorgon är det redovisning igen, förhoppningsvis går den ännu fortare. Hoppas. Då måste jag hem och fortsätta med Läslogg 5 sen. Suck.

Fick värsta positiva känslan idag, dock. Jag känner mig glad och inspirerad till det här nu. Lyckades fixa en intervju på onsdag också, på museumet. Well done!

Ska försöka kommentera de fem citat jag redan tagit fram på Läslogg 5, men inte nu. Ska spela lite Betapet först.

Btw, hämtade min gästsäng idag. High five!

Puss.

I miss you

Igår saknade jag förresten mina kompisar. Några av dem saknade jag väldigt, väldigt mycket! Vet att de finns där även om de inte är just här. :) Me like! Kärlek till er, ni vet vilka ni är.

Hej ljumskar!

Oh shit, alltså! Idag fick jag verkligen känna att jag har ljumskar och höfter. Jag trodde nästan att de skulle hoppa ur led när jag körde pilates. Men det var ett skönt och ganska lagom hårt pass. Jag ska försöka gå dit varje söndag, plus att jag ska gå på Afro Power Dance varje onsdag. Det känns som en bra plan :)

Nyss hemkommen från tennishallen, det var kul att titta på. Jag avnjöt lite choklad på sidan av, Geisha. Gott! Dessutom stödjer man tydligen Rosa Bandet om man köper Geisha. Bra!

Imorgon är det redovisning av bildanalysen. Intressant. Hoppas det går bra.

Ska snart gå och lägga mig, måste sova inatt, haha! Sov ca 3-4 timmar imorse. Seeegt!

Puss!


Domarj-vel!

Faaan också! Det blev tre tunga förluster igår. Inte kul. Dagen/kvällen/natten var i övrigt bra, dock. :) Jag sov ganska länge, åt frukost länge och drog en runda inne på Bolaget. Sen träffade jag på några klassisar, hakade på dem till Big Boy. Hade nyss käkat dock, så jag och Grums drog till ICA och sedan bestämde vi oss lite på impuls för att gå på fotboll. Piteå gjorde en skitbra match mot Göteborg och borde fått med sig minst en poäng. Det var en jävla slyna till domare. Förlåt, men jag var/är så förbannad så jag kan inte uttrycka mig bättre. Eller nåt. Det blev grymt spännande på slutet när Piteå reducerade till 1-2 i 92:a minuten! Shit alltså. Jag ska försöka följa dem mer nästa år, oavsett om de klarar sig kvar i Allsvenskan eller inte. Heja Pite!

Även Modo förlorade igår, mot Rögle. Suck. De är så ojämna, hur ska detta gå? Hoppas verkligen att det blir en seger mot Luleå på torsdag. Det vore riktigt nice.

På kvällen vankades mer fotboll, Danmark - Sverige. Ehm, ja, vad säger man om den matchen? Vi gjorde två mål, som felaktigt(?) dömdes bort och så gjorde Danmark ett förbannat jävla mål som de inte borde fått göra. SUCK! Okej, jag är väldigt neutral nu, men jag gör så gott jag kan. Gah. -_-

Det var inte direkt min kväll igår, haha! Men det var rätt kul att spela TP och sedan urartade kvällen/natten i en väldigt intressant diskusson... haha! Åh, vad roligt vi har ihop ;) Oh well. Den tuffa skolveckan har satt sina spår, som sagt.

Blev inte direkt mycket sömn inatt, somnade väl typ 7 eller nåt. Ehm. Ja. Så är liiite trött idag :) Det gör dock inte så mycket. Ska på pilates ikväll, ser fram emot det. Sen ska jag titta på lite tennis, det är planen i alla fall.

Nu: lunch!

Puss!

Fluga

Ikväll känner jag mig ensam. Vet inte om jag är glad eller ej. Hm. Konstig känsla är det i alla fall. Är irriterad också. Gah. Vill inte vara irriterad på den här personen, men jag kan inte hjälpa det. Det märks att det har varit en tuff skolvecka, helt klart. Både fysiskt och psykiskt. Samtidigt känner jag att jag är glad och att jag inte har mått så här bra sedan jag var i London. Konstig känsla, som sagt.

Lyssnar på Kiss nya album nu, Sonic Boom. Riktigt nice ju. :)

Det är en fluga här inne, det är mitt enda sällskap just nu. Inte speciellt underhållande sällskap, men det duger väl for now, eller nåt. Haha!

Synd att Carolina åkte ur Idol ikväll. Jag röstade på Tove, hon var bäst! Erik var riktigt bra också, som vanligt. Me like! Startfältet var i övrigt väldigt bra ju.

Jaja. Snart läggdags. Blir till att sova länge imorgon. Hm, ska bara spela lite Betapet först.

Puss.

Hard work work!

PUH! Jag sitter och pustar ut efter två låååååånga arbetsdagar. Redaktionsövningen har varit riktigt kul och intressant och man har fått visa vad man går för när det gäller skrivandet. Det var hyfsat tighta deadlines, men vi lyckades bli klara runt 19 igår men jag kom hem ca halv tio. Idag hade vi redovisning, ärligt talat så var vår tidning helt klart bäst. På många sätt. Bra jobbat, Budbärarn! ;)

Ska snart laga middag, det blir köttbullar och snabbmakaroner - och ketchup! Gott. Det blev sallad till lunch. Gott.

Om ca 1½ timme ska jag kila över till Moa, där blir det Idol! :) Kanske blir Kåren sen, är lite sugen eftersom det är rockkväll ikväll Awesome! Får se om jag får någon med mig, det är en annan femma, haha! Alla är ganska slitna efter den här veckan.

Imorgon blir det fotbollskväll, awesome! Danmark - Sverige står på schemat. Blir feeest! Det förtjänar vi verkligen. Ska inte plugga ett dyft i helgen. Det är åtminstone planen. Håll tummarna för att jag lyckas hålla mig till den!

Fick förresten en sjukt jobbig räkning från min Internetleverantör idag. Den är smaskig; 717 kr! Fy fan. Jag måste betala för september, oktober och november. Eh... var och i vilken deal kom vi överens om det? Jaja. Är väl bara att betala. Suck.

PUSS!

Leende guldbruna ögon

Eller är de blå? Det blev Sven-Ingvars igår också, värsta nice. Speciellt en tisdag, liksom.

Var segt att kliva upp imorse, hade hellre haft söndag och legat kvar i ett par timmar till. Men a student gotta do what a student gotta do, helt enkelt. Dagen började med en timmes föreläsning om samarbetet mellan sjukvården och media. Sedan hade vi möte med våra redaktionsgrupper. Jag känner mig peppad, det ska bli kul att testa på. Vi ska göra en tidning på tolv sidor, bestående av diverse artiklar, notiser och krönikor. Vi ska jobba dubbelskift imorgon, 8:30-23:00, så det blir tufft. Intressant, dock.

Inatt har det spöregnat och så även imorse, men nu har det spruckit upp och solen skiner :) Awesome! Jag ska snart ta en promenad till Jysk och spana in en gästsäng. Kan behövas, eller hur, syrran? ;)

Ikväll blir det Afro Power Dance. Yay! Känner mig lite seg dock, det blev ett par glas vin igår. Det var gott, men inte så värst nyttigt. Jaja, det är bara att köra på, eller hur?

Puss!

Luddigt

Idag var det nära att jag/vi kom i konflikt med en av våra lärare. Tror inte det finns någon i klassen som direkt gillar denne just nu. Vi får direktiv hit och dit och inte de som vi fått från början. Vi ska skriva bara för att skriva, för att fylla ut. Det är ju värdelöst. Suck. Var en massa annat också, men vi valde att "lägga oss". Faktiskt. Det är inte värt det... vi gjorde om uppgiften och jävlades lite med henne, mellan raderna. Eller ja, pikade lite, kanske. Skönt att vara klar, dock.

Jag och Susanna gjorde klart referat- och protokolluppgiften också, well done us! Sen käkade vi couscoussallad till middag - mums! :)

Senare joinade jag några andra i klassen på Kalles. Flummigt, haha! Blev ett glas vin. Välbehövligt, fast ändå inte. Aja, man lever bara en gång. Borde gå och lägga mig snart, men ska spela lite mer Betapet och sen kanske jag tittar lite på Saw 3, bara för att ;) Hm, får väl se hur mycket sömn det blir efter det då haha, men ja... det är en bra film, men jävligt äcklig.

Lyssnar lite på Boyzone också, värsta nostalgi. Sweet.

Puss!

Me tired.

Godnatt!

Tvätt-trubbel!

Dörren till huset där "min" tvättstuga finns är LÅST och ingen av mina nycklar passar. Vad göra?! Jag har tvätt i torktumlaren och min tvättid är slut om en halvtimme. Fan också! Nu är jag irriterad.

Ensam och... lycklig?

Idag kände jag att jag verkligen trivs med mitt liv som det ser ut nu. Det är så jävla awesome! Jag gör vad jag vill, när jag vill. I princip. Jag tar hem vem jag vill, när jag vill. Jag äter vad jag vill, när jag vill. Ja, ni fattar. Jag bestämmer det mesta och behöver inte rätta mig efter någon annan här hemma. Jag har redan fått "träna" på den biten i ca 20 år. Nu är det min tid som gäller!

Jag fattade ett stort (och tråkigt) beslut för ett par veckor sedan och jag ångrar det inte. Jag brukar ha lätt för att bli bitter, men inte den här gången. Faktiskt. Det är synd att det blev som det blev, men just nu är det rätt. Kanske blir det annorlunda om ett tag, kanske inte. Vem vet? Den som lever får se. Jag vill leva här och nu!

Ska gå och ta hand om tvätten nu, sen blir det nog lite film. Eller Betapet. Det bestämmer ju jag, eller hur? ;)

Tyvärr väntar en ganska tuff skolvecka. Bah. Men det är bara att kämpa på. Dessutom får jag umgås med några av mina favoriter samtidigt, det är ju ganska toppen, liksom.

Puss!

Piteå!

Sun is in the sky, oh why, oh why would I be anywhere else? ♥

Nu: promenad!

Vem ska jag tro på?

Pja, det är en bra fråga. Lyssnar på Tomas DiLeva nu, han är skön. :) Har precis skrivit klart referatet (Modo - Frölunda) och summat igenom personporträttet. Deadline är på onsdag.

Idag vankas det en lååååångfika med Susanna, me like! Vi har mycket att prata om ;)

Just nu: Tomas DiLeva - En apa som liknar dig

Haha, skönt låttitel eller vad?

Solen skiner här i Piteå idag, härligt, inte sant? Även jag skiner, nästan lika mycket som solen. Det är bra.

Puss!


Slakt!

Nä, fy. Det är ju helt sjukt att Clara inte blev ett wildcard. Helt sjukt!! Och ännu värre är det ju att man måste förstöra Hallelujah. Bah.

Ska kolla på Körslaget nu.

Puss.

Att ligga i lumpen...

Ja, hörni. Det blev en galet bra helg i Boden! Det var förbannat jävla kallt men umgänget var awesome. Spännande att se hur allt går till o.s.v. Fordonsparaden var häftig, har även klättrat in och ut ur diverse fordon och idag var vi på lite sight-seeing vid Rödbergsfortet. KALLT men intressant.

Jag tappade bort mitt bankkort igår också, inte så clever. Som tur var fick jag tillbaka det ganska snart efter att jag upptäckt det. Vet dock var eller när jag tappade det, jag hade andra saker för mig... ;)

Ikväll blir det väldigt lugna puckar. Puss!

TRÖTT!

Oj, jag råkade visst somna mitt i Idol. Missade två av de tävlande, nu är det dags för den sista; Tove. Sen blir det lite läsning och sen SOVA. Shit, vad trött jag är! Har inte sovit mycket de två senaste dagarna. Kom hem fyra på onsdag morgon och natten till idag sov jag ca 3 timmar. Det var det värt, såklart, men det tar på krafterna, helt klart.

Puss godnatt!

Forza!

Har precis käkat middag, det blev blodpudding idag. :)

Spelar Betapet, lyssnar på hockeyn (Modo-Brynäs) och väntar på att Idol ska börja. Zuccarello gjorde nyss 1-0, way to go! Kjempebra!

Puss!

Soft dag

Det blev en lyckad Idol-kväll igår, är nöjd med resultatet. Jag kilade iväg för ännu en filmkväll sen, den här gången blev det American Pie, nostalgi, haha! Mycket trevligt, I must say.

Sov typ 3 timmar inatt igen, det känns. Well, ska försöka komma i säng tidigt ikväll. Jag tvekade om jag skulle gå på lektionen idag, men det kändes lika bra. Förlorar ju knappast något på det och hade inte direkt så mycket annat vettigt att pyssla med idag. Vi fick åka ut på olika uppdrag, som på en riktig redaktion. Har nyss skrivit klart en artikel om skid-SM som ska arrangeras här i Piteå i januari. Låter riktigt kul, ska nog gå dit och titta :) Deadline är 15:30, så ska titta till den om en stund igen och se om jag ska ändra nåt.

I eftermiddag ska jag skriva klart referatet, blev inte direkt mycket av det igår... bah... vet inte vad jag ska laga till middag, lutar åt pyttipanna eller blodpudding. Hum hum.

Diggar lite Timbaland nu. :) Ska spela lite Betapet också. Sweet!

Puss på er!

RSS 2.0