Hej.

Ganska soft vecka, faktiskt. Och snart är det helg igen! :)

Imorgon bär det av till Ö-vik igen, för att fira Valborgsmässoafton plus syrran som fyllde 18 år i onsdags. Ska bli gött med extra bra sällskap på bussen ner. :)

Puss!

Willys <3

Har nyss varit och handlat, blev en del gott. Hade mat sen förut, men behövde fylla på med diverse grejer. Hade ändå inget speciellt för mig, så jag tog gratisbussen till Willys och gick hem. Puh! Nu väntar jag på att riset ska bli klart så att jag kan hälla i fiskbullarna. Mums!

Borde egentligen skriva något mer vettigt, men jag ids inte det just nu. Eller jo, ikväll ska jag på en konsert, gratis. Det är tribute till Ted Gärdestad :)

Puss!

Back on track

Det är gött att vara tillbaka i Piteå igen :)

Igår gjorde jag och min vän från Dalarna en redig middag, fläskfilé stod på menyn. Till efterrät blev det massvis med bra musik - high five!

Idag träffades klassen över en fika, riktigt nice. Känns kul att träffa alla igen, vår kära sekt, haha!

Hade nyss värmländskt besök för första gången på länge - me like! Vi kollade på "Vem vet mest" och lite ishockey. Såklart! ;)

Nu blir det lite The Sims innan det är dags för läsa och sova. Bara så ni vet.

Puss!

Ylva hjärta shirtstore.seDe här två godbitarna klickade jag hem från Shirtstore.se förra veckan och hämtade ut dem idag. :) Är helnöjd! Hade lyckan att vinna ett presenkort på 200 kr från dem - high five! Kan verkligen rekommendera den hemsidan. :)


London Calling - April

Förra året mötte jag våren i London, det var lovley! :) Det var första gången jag firade min födelsedag utan familjen. Min värdfamilj var på semester och jag vaknade upp själv i huset. Mamma ringde mig när jag gjorde frukost och senare fick jag även ett kort med posten. Av min värdfamilj fick jag ett presentkort på 40 pund på TopShop som jag senare köpte ett par jeans för. På födelsedagen fick jag besök av min dåvarande pojkvän, älskade M. Hans föräldrar var också med. På kvällen gick jag, M och min darling Thea ut på puben. Det var en kul kväll!

Runt påsk fick jag besök av söta Jenny! :) Hon var där nästan en vecka och vi hann med en hel del, bl.a. shopping, ganska mycket shopping ;)

Läs mina inlägg från London i april här.

Att skriva är att leva

Känner mig kreativ idag. Vill skriva, skriva och skriva! Har skrivit en låt, vet inte riktigt vad jag ska göra av den. Vill sjunga den, spela den, skriva en melodi till den...

Att skriva är att leva. Pennan är starkare än svärdet. Ord vinner över våld, i längden. Så är det bara. Med ordens makt kommer man långt.

Just nu kollar jag på Top Model. Det är en favorit.

Exactly what I need!

Mads Mikkelsen och Daniel Craig i samma film = gubbmums! Höhö. Casino Royal är bra skit.

Ta det piano

Filade på mina piano-skills idag. Har ätit jordgubbar med grädde. Ikväll blir det lugnt och skönt.

I told you so!

Det spelar ingen roll vad du säger, både du och jag vet att jag har rätt. Tids nog kryper sanningen fram. Jag accepterar inte någonting som inte är rätt. Jag accepterar inte och förtjänar inte att bli behandlad så här. Jag accepterar inte fega jävlar som inte står för sina gärningar eller ord. Sjukt, det är vad det är.

Nästan all respekt är borta, det är ett som är säkert. Just nu krävs det mycket för att den ska komma tillbaka igen. Jag håller huvudet högt, jag vet vad jag vill och det får helt enkelt ta den tid det tar.

Fyra sekunder

Underbart är kort. Alldeles för kort.

Jag vet att du finns kvar där, innerst inne. Jag såg det för en kort stund och det värmde mitt hjärta. Jag kommer att vänta på dig, alltid. Jag kommer att finnas där. Alltid.

Kärleken är evig.

P3 is the shit!

Sitter och lyssnar på Brunchrapporten i P3 just nu - me like, a lot!

Äntligen fredag.

Jag har haft en tuff vecka och hoppas att helgen blir betydligt roligare, det behöver jag verkligen just nu.

Idag har jag jobbat med en ganska kul artikel, läs den i morgondagens tidning!

Ikväll blir det fest med goda vänner, det ser jag fram emot.

Smärta.

Jag hade ingen aning om att det skulle kunna göra så jävla ont. Nu vet jag. Tack?

Det snurrar i min skalle.

Försöker att hålla tankarna i styr, men det är svårt. Samma tankar snurrar runt nästan hela min vakna tid. Orkar snart inte med det här mer.

Det jag behöver.

Snälla, snälla, kom tillbaka.

Saknad.

Jag minns den ljuva tiden. Jag minns den som igår.

Praktik-premiär!

Idag har jag klarat av första dagen på min praktik, på ÖA. Det gick bra, förutom att jag hade väldigt svårt att fokusera ibland, mina tankar upptogs av någonting helt annat, vilket var ganska jobbigt, speciellt eftersom jag har känt mig gråtfärdig i princip hela dagen. Imorgon kommer jag att ha en grej publicerad i tidningen - kul!

Du om någon borde veta

Just nu önskar jag att det vore som förut, då var det bra. Nu är det inte bra.


I'm so fed up with this...

Jag är så trött på det här nu. Trött på att inte förstå varför.

Congratulations and celebrations

Jag fyller år idag - fuck yeah!

Hej då 20 - hej 21!

Rich bitch!

Fick lite presenter förut idag förresten :) Bl.a. 2 trisslotter, som jag vann 50 kr på. Nice!


Hemma!

Vi fick sluta tidigare från skolan idag så jag och syrran hoppade på första bästa buss hem till Ö-vik :) Nu slapp vi komma hem vid midnatt, ganska skönt faktiskt.

Imorgon ska jag fira min födelsedag och jag ser fram emot en lugn och skön helg :)

Glad påsk!

RSS 2.0