Ordning och reda

Jag är åtminstone på riktigt god väg. Idag har jag till stor del ägnat mig åt att sätta upp affisher och sortera papper, brev o.s.v. Har även gått ut med soporna, postat ett brev och handlat lite; häftmassa, plastfickor till min pärm och tre äpplen - varav ett blev uppätet nyss. Ett äpple om dagen sägs ju hålla doktorn borta. Liksom.

Har börjar läsa lite inför Läslogg 2 men väntar fortfarande på att slutföra Läslogg 1. Väntar på ett mail som aldrig kommer. Det är irriterande. Jag vill inte hamna efter nu i början och jag hatar att vara beroende av andra. Oh well, det löser sig nog. Hoppas jag. Jag väntar en halvtimme till, sen måste jag börja tjata.

Lyssnade på några av mina gamla skivor när jag fixade förut. Det var riktigt nice. Musik är nice och det finns så mycket bra musik. Jag tycker synd om folk som bara lyssnar på en genre. Fy fan vad de missar bra grejer! Det är dock inte mitt problem, utan deras. :) Just nu lyssnar jag på The Killers. De är sjukt bra!

Hm. Ska ta och knäppa lite kort så ni får se min lägenhet. Vad sägs om det? Dyker nog upp bilder både här och på Bilddagboken. Okej? Då kör vi!

Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0