Försök att komma ihåg mig då

Jag kan inte släppa taget om den här bloggen, inte än. Nostalgisk som jag är. Känner mig så misslycka ibland, typ nu.

Ny blogg!

http://ylvwes.blogspot.com

Ses där! :)

Inspirerad till max!

Igår var vi på en riktigt bra föreläsning, jag blev grymt inspirerad. Jag har så många olika idéer som jag vill förvekliga. Funderar även på att starta en ny blogg, eftersom jag inte lyckas få till designen på den här och har tröttnat lite på mitt bloggnamn. Hm. Vill liksom göra en nystart och ha en annan inriktning på bloggen, den här är så sjukt spretig och kanske lite för personlig. Oh well. Vi får se, ni märker om det blir några förändringar ;) Har dock lite beslutsångest vad gäller bloggportal. Väger mellan blogg.se, blogspot.com och wordpress.com - någon som har några förslag/tips? För- och nackdelar? Jag trivs på blogg.se men tycker att det är lite tråkig design och kan ju vara kul med något nytt.

Ikväll ska jag jobba igen. Det blir nog kul!

Puss.

All I need is you

Den specialskrivna låten för Unicef var riktigt bra :) Me like! Något jag inte är lika förtjust i är Cirkus Möller. Måns Möller är så töntig, inte alls speciellt rolig.

Längtar tills Johan kommer hem från jobbet.

Puss.

Design-krångel

Suck. Varför går det helt plötsligt inte att använda de vanliga stilmallarna på blogg.se? Det går ju att använda dem, men saker och ting hamnar på helt fel plats och det ser jättetokigt ut. Är det bara för att jag har använt mig av en annan typ av design? Jag vill ha en av de vanliga på blogg.se och sedan fixa lite själv med dem. Men nu är jag väl fast med den jag har nu. Suck.

Hallå där!

Det blev lite shopping igår, fast billig sådan. Kunde jag gott unna mig, tycker jag.

Idag ska jag och Åsa chilla, gå till Dollarstore och käka ute. Nice.

Puss.

Tidningsredigering 2

Kursstart idag. Verkar kul!

RSS 2.0